Coaching voor baas en hond 

Coaching persoonlijk en met hond. Dat is wat ik doe. Ik train niet alleen de hond maar ook de baas. Kijk waar er blokkades zijn waardoor er miscommunicatie ontstaat tussen jou en je hond.
Onzekerheid of angsten zijn vaak een enorme blokkades waardoor honden ook blokkeren voor ons als baas. Door te werken aan de onzekerheid, angsten en mindset komen jullie beide weer in balans.
Honden spiegelen ons en als wij dus net anders reageren omdat we teveel in ons hoofd zitten dan merk je dat aan de hond. Als onze energie goed is worden we een magneet voor onze hond. Jouw energie is dan zo fijn om dicht bij te zijn en je hond wil dan ook met je samenwerken. Van samenwerken gaat je hond aan die doet niets liever dan dat.
Maar dat betekend ook dat wij over onze eigen onzekerheid /angst heen moeten stappen om onze hond te laten zien dat we kunnen samenwerken. Steun geven en liefde.
Trauma's kunnen ook zo'n blokkade zijn waardoor je hond niet kan samenwerken. Samen gaan we aan de blokkades werken zodat jouw energie weer een magneet is voor je hond.

Je hond leren begrijpen

Wie ben jij echt?