Coaching, Je hond leren begrijpen

Trekt jou hond aan de riem? Luistert totaal niet als jullie samen wandelen? Wil jij een betere band met je hond? Een liefdevolle verbinding en begrip voor elkaar? Heb je het gevoel dat jou hond je totaal niet begrijpt en jij je hond niet? Of voel jij je juist onzeker met je hond? Twijfel je of je wel het juiste doet? 
Dan zijn deze sessies voor jullie. Maar wat doe ik nu precies?
Ik help jou met je hond in verbinding te komen zodat je jouw hond beter begrijpt. Vaak denken we dat we weten wat onze honden willen en leuk vinden maar is dat ook zo? Honden hebben een hele mooie lichaamstaal en vanuit daar werk ik. 
De hond laat zien wat die doet en dan weet ik ook waarom die dat doet. 
Voorbeeld: jij bent er niet helemaal bij met je hoofd maar toch gaan jullie wandelen, de eerste hond die je tegenkomt wordt wild begroet en jouw hond springt en doet wat die wil. Je vraagt je af waarom die zo doet en eigenlijk vind je het helemaal niet leuk waardoor er wat frustratie ontstaat. Je loopt verder maar je hond blijft stuiteren, in de riem bijten, trekken en vooral niet luisteren. De wandeling ging totaal niet zoals je graag zou zien maar je hebt geen idee waarom. Totdat we terug gaan kijken. 
Onze honden zijn spiegels en laten op deze manier zien dat WIJ er niet bij waren met ons hoofd tijdens de wandeling. We zaten totaal niet in de juiste energie zodat de hond relaxt kon wandelen. Onze energie is enorm belangrijk voor de hond. Als onze energie goed is dan worden we een magneet voor onze hond. Meer focus en relaxt wandelen. 
Wil jij ervaren hoe het is om relaxt te wandelen zonder frustratie of angst? Laat het me weten dan plannen we samen een afspraak in. 

Je hond leren begrijpen
sessie 90 min en na 3 weken een vervolg sessie van 60 min € 297
sessie 90 min en 2 vervolgsessies van 60 min € 399


Nu tijdelijk een sessie van 90 min en na 3 weken een sessie van 60 min voor € 148,50