gedragstrainingen
puppy training
trainen met plezier

Welkom bij K9 Training / Proefles

K9 training is vanaf 1 augustus 2019 officieel gestart met hondentrainingen. Voor alle honden, ook HR honden (hoog risico honden) Soms heb je honden die af en toe niet zo goed luisteren of die misschien gedrag laten zien welke de baas niet wil zoals blaffen naar vreemde, blaffen naar andere honden, trekken aan de riem, weglopen, geen aandacht voor de baas hebben of die snel overprikkeld zijn.Tijdens de training leer je aan de hand van "games" hoe je het gedrag kan ombuigen tot gewenst gedrag. Zodat je weer relaxt kan wandelen met je hond zonder dat geblaf of dat die trekt aan de lijn. 

Ook voor pups is er een geweldige training. Jouw pup maakt kennis met allerlei nieuwe dingen. Zodat die meer zelfvertrouwen krijgt en minder snel angstig zal reageren. Een pup die zelfvertrouwen heeft en stressbestendig is leert makkelijker goede keuzes maken. Keuzes die jij wil. Mentaal zal de pup flexibeler zijn en zijn aanpassingsvermogen groeit. Allemaal eigenschappen die de pup de rest van zijn leven kan gebruiken. 

Tijdens de thema trainingen leer je hoe je je hond kan steunen in moeilijke situaties, hoe je hem bij de prikkel vandaan krijgt op een positieve manier. Maar ook om anders te reageren als er een afleiding is die de hond erg spannend vindt. Leer je hond rustig en kalm te reageren door het spelen van " games". 

Spreekt dit je allemaal aan maak dan een afspraak voor een proefles. Tijdens de proefles bespreken we wat jullie wensen zijn en of het haalbaar is natuurlijk. Ik geef tips voor thuis en we oefenen alvast een "game" en ik geef tips. De kosten van een proefles zijn € 17,50.

K9-Training proefles

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.