K9 Training

We hebben een mooie ruimte waar we binnen kunnen trainen. De trainingen zijn anders dan andere hondenscholen. Ik train op een positieve manier en met veel spelletjes. Als een hond het naar zijn zin heeft en kan ontspannen is die ook beter in staat sneller te willen leren. En zeg nu eerlijk trainen als spel is toch veel leuker om samen te doen. 
Het opbouwen van vertrouwen en een goede band krijgen is het belangrijkste. Elke les krijg je huiswerk mee om thuis te oefenen. Al snel zal je resultaat zien van de spellen die je leert en hoe je hond zich gedraagt. 

Puppy

Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen met een pup tussen de 7 weken en 12 weken. Je kan bij ons gelijk komen trainen wanneer je pup bij jullie komt wonen. Het belangrijkste is dat je puppy leert dat er veel meer is om aan te wennen dan alleen maar de huiskamer. Er is geen wachtlijst en instromen kan elk moment. 
Vertrouwen opbouwen en een band opbouwen met de baas. Het fundament van een goede relatie met je hond.

Puppy training

Basis Training

Doel van de cursus is het verkrijgen van een sociale, stabiele en gehoorzame hond die zich zowel in de thuissituatie als daarbuiten goed weet te gedragen, geen hinder voor andere mensen en dieren veroorzaakt en zich prettig voelt in deze wereld. Deze cursus is behalve voor pups, ook zeer geschikt voor oudere honden die nooit eerder aan een gehoorzaamheidstraining hebben deelgenomen. (bijv. uit asiel of herplaatsing).

Basis training

Body & Mind

Na de Basis Training en de vervolgTraining kunt u verder met Body & Mind. De geleerde oefeningen komen van pas tijdens het oefenen met het lichaam. Beheerst een parcours afleggen en trainen van het lichaam. Voor baas en hond leerzame lessen over de conditie en bouw van een hond.

hersenwerk voor honden

Workshops

*Ondanks goede training is het soms niet te voorkomen dat een hond gedrag laat zien wat je niet wil. 
*Of wil je dat hij nog beter luistert tijdens het wandelen.
*Sneller naar je toe komt als je roept. 
*Kalme rustige hond thuis

Allemaal thema's die voorbij komen tijdens deze trainingen.

los volgen