K9 Training

Wil je op een leuke manier met je hond trainen dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik geef les dmv spelletjes waardoor je hond makkelijk het gedrag leert wat jij graag wil zien. De trainingen zijn binnen waardoor het altijd heerlijk trainen is voor baas en hond. 
Een hond leert dmv ervaringen en als een spel leuk is dan leren ze sneller. Hierdoor kunnen we goed werken aan focus, zelfbeheersing, zelfvertrouwen maar ook aan optimisme. 
De oefeningen zijn voor baas en hond geweldig om te doen. Als baas leer je gelijk hoe je hond reageert zodat tijdens wandelingen en wat je dan het beste kan doen of juist niet. 
Het resultaat is geweldig en thuis oefenen is zeker geen straf meer. Jullie band zal snel sterker worden en het vertrouwen optimaal. 

Puppy

Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen met een pup tussen de 7 weken en 12 weken. Je kan bij ons gelijk komen trainen wanneer je pup bij jullie komt wonen. Het belangrijkste is dat je puppy leert dat er veel meer is om aan te wennen dan alleen maar de huiskamer. Er is geen wachtlijst en instromen kan elk moment. 
Vertrouwen opbouwen en een band opbouwen met de baas. Het fundament van een goede relatie met je hond.

Puppy training

Basis Training

Doel van de cursus is het verkrijgen van een sociale, stabiele en gehoorzame hond die zich zowel in de thuissituatie als daarbuiten goed weet te gedragen, geen hinder voor andere mensen en dieren veroorzaakt en zich prettig voelt in deze wereld. Deze cursus is behalve voor pups, ook zeer geschikt voor oudere honden die nooit eerder aan een gehoorzaamheidstraining hebben deelgenomen. (bijv. uit asiel of herplaatsing).

Basis training

Combi training

Na de Basis Training kan je  verder met Combi training. De combi training is een training met gehoorzaamheid maar ook met balans & coördinatie. Zo krijgt je hond nog meer zelfvertrouwen en besef hoe zijn/haar lichaam werkt. Maar de baas leert ook hoe de hond beweegt. 

Detectie

Wil je op een andere manier bezig zijn met je hond? Misschien is deurdetectie dan een goede keus. Je hond leert 1 geur herkennen in bijv een ruimte. Je hond kan dan een ruimte af zoeken en de geur lokaliseren. 
Er zijn verschillende niveau's te behalen.

detectie training