Basis Training

Deze cursus is bedoeld om de hond te leren hoe hij zich moet gedragen thuis maar ook hoe hij moet omgaan met andere mensen en dieren. Het doel is een sociale, stabiele en gehoorzame hond te creëren. 
Naast de oefeningen gaan de honden ook kennis maken met balans en coördinatie. De afwisseling is zowel voor de hond als de baas erg leuk. 

 
Maar ook voor oudere honden (of uit het asiel of herplaatsing) is dit een perfecte training. Omdat we gericht trainen kunnen we de trainingen zo aanpassen aan jullie wensen. Dus zijn er problemen dan kunnen we daar ook gericht aan werken. 

 

ZELFVERTROUWEN-BOOST : 

Is jouw (volwassen) hond in nieuwe situaties: onzeker, schrikachtig, angstig, gestrest, ongerust, geluidsgevoelig of reactief (uitvallen, blaffen)?
Goed nieuws: Zelfvertrouwen, zekerheid en mentale flexibiliteit is absoluut te leren en te verbeteren! 

Ook wordt er uitgebreid ingegaan op vele praktijksituaties en kan je je vragen stellen.

Na de training krijg je oefen huiswerk voor thuis. 

De Basis Training is een erop gericht om je hond na de Puppy Training nog meer te laten luisteren en om de band met je hond verder te ontwikkelen.

De individuele Training duurt 5 lessen van 30 minuten, prijs € 87,50

Wil je in een groep trainen dan kan dat ook, de groep bestaat uit maximaal 3 honden.  
Deze training kost dan voor 5 lessen van 45 minuten € 62,50

De groep is gecombineerd en er kan verschil in leeftijd zitten. Dit geeft geen problemen tijdens de les omdat elke hond gericht oefeningen krijgt en op zijn eigen tempo leert. Zo kunnen er puppy's in de groep zitten maar ook volwassen honden. 
Trainingen zijn op:
Dinsdag       19:00 - 21:30
Donderdag  19:00 - 21:30
Vrijdag         19:00 - 21:30
Zondag        10:00 - 13:00

- Voor elke hond geschikt. Pups vanaf 8 weken, maar ook oudere honden, honden uit asiel of herplaatsers maar zeker ook HR honden(hoog risico honden)