Perfect Hier Komen

Je hond komt als je roept hoe fijn zal dat zijn? Leer hoe je je hond leert om te komen wanneer jij wil. 

Perfect hier komen

Waarom is hier komen zo belangrijk? 

Een hond die niet komt wanneer die geroepen wordt veroorzaakt vaak veel irritatie bij mensen die niet gek zijn van honden. Maar ook bij mensen met een hond die bijv moeite heeft met andere honden. Als een hond goed luistert als hij geroepen wordt kan dat veel problemen, frustraties en irritaties voorkomen. Maar ook voor de veiligheid van de hond, voorkom gevaarlijke situaties en train je hond met het hier komen. 

Hoe ziet een cursus eruit? 

De training bestaat uit 3 lessen van 45 min. Tijdens de lessen beginnen we echt bij het begin, 0. Door leuke oefeningen te doen met de juiste beloning leert je hond snel wat de bedoeling is. Je gaat hier thuis mee trainen. De eerste 2 lessen zijn in onze mooie binnenruimte waar we goed kunnen trainen. Dan volgt een les buiten waar we al het geleerde in de praktijk gaan oefenen. De laatste les is buiten waar we de puntjes op de i  zetten. 


Voor wie is deze training? 

Voor alle honden die moeite hebben met het hier komen. Deze training kan gevolgd worden door honden die verder geen gedragsproblemen hebben en verder goed luisteren maar moeite hebben met hier komen.  

Deze training kan al vanaf 8 weken gevolgd worden. 

(Het kan zijn dat je voor de training een lange lijn, tuig of andere hulpmiddelen moet aanschaffen voor het beste resultaat. Deze hulpmiddelen komen voor uw eigen rekening. Tijdens de eerste les adviseer ik wat u het beste kan gebruiken en of het materiaal dat u al heeft voldoende is.) 

Kosten 
de cursus kost € 60. De eerste 2 lessen vinden plaats in onze binnenlocatie en de laatste  les vinden plaats bij de meent te Beusichem.

Wanneer? 2, 9 en 16 juni om 14:00. 

 Wil je mee doen? Laat het me weten. VOL=VOL