Alle rassen zijn welkom!
Een puppy training op maat. Voor veel pups is het erg lastig om in een groep te trainen. Te veel afleiding maar ook omdat ze soms nog wat onzeker zijn is het lastig als je nog niet hebt geleerd hoe je met honden moet omgaan. Om frustratie te voorkomen bij je pup is een 1 op 1 training perfect. Zo leert je pup geen verkeerd gedrag aan in een groep. 

Tijdens de 1 op 1 trainingen is er ruimte voor vragen maar zeker ook veel praktijk.  

De trainingen vinden plaats in Beusichem waar we een hele mooie binnenlocatie hebben. Een omgeving waar je pup veel leert maar jij als baas zijnde ook. 

 

Wat zijn de voordelen van 1 op 1 trainingen?: 

 • Individueel trainen is bij uitstek geschikt voor pups. Een groep is voor zowel de pup als de eigenaar te druk, te veel prikkels en geeft teveel afleiding. Het kan ook zijn dat je pup zich niet helemaal veilig voelt in een groep waardoor het leerproces beïnvloed wordt. Het kan zowel bij de baas als de pup frustratie geven. Een groep kan er ook voor zorgen dat de baas niet de ruimte krijgt om individuele tips te vragen waardoor er problemen kunnen ontstaan in het gedrag van de pup.

 

 • 1 op 1 trainingen zorgen over het algemeen voor een beter en sneller resultaat qua opvoeding en luisteren van de pup tov trainen in een groep. De 1 op 1 trainingen zijn perfect om de vertrouwensband baas-hond op te bouwen. Ook leert je om jouw pup te leren “lezen” zodat je precies weet wat je hond leuk vindt en wat niet. 1 op 1 trainingen zijn gericht op jouw pup en in het tempo van jouw pup trainen we. Zo leert de pup goed alle prikkels verwerken en ziet de baas wanneer de pup genoeg prikkels heeft gehad. 

 

 • We trainen in onze mooie binnenlocatie en gaan praktijk gericht aan de slag. Zijn er problemen met het wandelen dan kan er ook op een specifieke locatie getraind worden. De trainingstijden plannen we samen in zodat mensen met wisselende werktijden ook kunnen trainen met hun pup. 

 

 • De trainingen zijn afgestemd op jouw pup en wat die nodig heeft en wat jij jouw pup graag wil leren. 

 

 • Tussendoor hoef je niet te wachten op andere cursisten en zo voorkom je frustratie bij pup en bij jezelf.

 

 • Genoeg tijd om vragen te stellen.

 

 • Geen wachttijd, je  kan gelijk starten met trainen. Vanaf 8 weken kan je al beginnen met trainen met je pupInvulling van de trainingen: 

We gaan dmv leuke oefeningen werken aan de focus van de pup voor de baas maar ook zelfbeheersing, zelfvertrouwen en optimisme komt aan bod. 
Doordat we heel gericht trainen kan er ook getraind worden met de basiscommando’s zoals zit, af, blijf/wacht en het hier komen. Natuurlijk trainen we ook het netjes meelopen aan de lijn. Wil je liever andere vaardigheden aanleren dan kan dat ook. 
 
Maar hoe leer je je pup kennen? 
Door te kijken tijdens de training, wandelingen en rustmomenten. Zo leer je hoe je pup reageert op bepaalde prikkels. Hoe beter je je pup kent hoe makkelijker het trainen/opvoeden wordt. 

 • Je leert ook om naar je pup te kijken en weten wanneer die rust nodig heeft. Als je je pup begrijpt wordt het opvoeden van je pup naar een stabiele huishond duidelijk en gemakkelijker. 
 • Je leert je pup hoe die kan omgaan met omgevingsprikkels. Hierdoor werk je ook gelijk aan het vertrouwen van je pup in de baas maar je creëert ook gelijk een veilig gevoel bij je pup.  
 • Je leert ook kijken wat je pup je verteld met zijn/haar lichaamstaal. Zo kan je als baas inschatten of je pup kennis wil maken met een andere hond of dat dit niet het juiste moment is. Maar je pup leert ook de lichaamstaal van de baas kennen.
 • Je leert ook wat de beste manier is van leren voor jouw pup. Zo kan je ongewenst gedrag voorkomen en gewenst gedrag aan te leren. 

 

Kortom een training voor baas en pup om je hond de beste start te geven die er is! 

(Omdat de pup niet met 1 baas wandelt en oefent mogen de andere gezinsleden ook mee trainen zodat iedereen weet wat de bedoeling is.)

Kosten

De training bestaat uit 4 lessen van 45 min binnen en 1 les van 30 min buiten.
Het totale pakket komt op € 199,00.

Schrijf je snel in en plan je training via de mail [email protected]