mantrailen
speuren met je hond
K9 training

Track&Trail

Deze nieuwe vorm van speuren is ontzettend leuk om te doen voor baas en hond. De hond leert om met beheersing een spoor te volgen en verschillende voorwerpen te verwijzen (aan te wijzen). Aan het einde is dan het "slachtoffer" waar de hond nogmaals een beloning krijgt. Doordat de hond meerdere keren beloond wordt tijdens het spoor blijft de motivatie hoog. Is je hond een snelle speurder dan kan deze bij Track&Trail leren om rustig het spoor uit te werken en de voorwerpen te vinden. 
Deze vorm van speuren kan je overal doen en is daarom ook erg afwisselend. 

Kan iedereen Track&Trail volgen?
Ja dat kan zeker. Als handler bepaal je de snelheid van de hond. Doordat de hond heel gericht moet zoeken kan dit niet heel snel zijn. Dus ook als je wat minder snel kan lopen kan je dit prima met je hond doen. 

Wanneer zijn deze trainingen?
Op zondag worden deze trainingen gegeven.
Een les 1 op 1 van 30 min kost € 29,50
Een strippenkaart van 5 keer komt op € 140,00 (2 maanden geldig)

Je kan je opgeven via de mail [email protected] 

Workshop Track&Trail

Wil je kennismaken met track&trail? zondag 21 en 28 april om 14:00 uur  kan je kennismaken met track&trail. Tijdens deze lessen maak je kennis met het "speuren" van je hond op een nieuwe manier. Track&trail is heel specifiek het spoor volgen naar het slachtoffer. Onderweg vindt je voorwerpen die je laten zien op het goede spoor te zitten. Het is ontzettend leuk om te zien wat je hond allemaal kan met z'n neus. 
De lessen zijn bij de meent te Beusichem, duurt ongeveer een uur en de groep bestaat uit 4 honden. 2 lessen track&trail kost € 40. Wil je meedoen geef je dan op.