mantrailen
speuren met je hond
K9 training

Track&Trail

Deze nieuwe vorm van speuren is ontzettend leuk om te doen voor baas en hond. De hond leert om met beheersing een spoor te volgen en verschillende voorwerpen te verwijzen (aan te wijzen). Aan het einde is dan het "slachtoffer" waar de hond nogmaals een beloning krijgt. Doordat de hond meerdere keren beloond wordt tijdens het spoor blijft de motivatie hoog. Is je hond een snelle speurder dan kan deze bij Track&Trail leren om rustig het spoor uit te werken en de voorwerpen te vinden.
Deze vorm van speuren kan je overal doen en is daarom ook erg afwisselend.

Kan iedereen Track&Trail volgen?
Ja dat kan zeker. Als handler bepaal je de snelheid van de hond. Doordat de hond heel gericht moet zoeken kan dit niet heel snel zijn. Dus ook als je wat minder snel kan lopen kan je dit prima met je hond doen.

Groepslessen? Ja we starten nu ook met een groepsles. Er kunnen maximaal 4 mensen in een groep. Het is belangrijk dat de hond even in de auto kan wachten terwijl er andere honden aan het werk zijn. Er is altijd iemand bij de honden zodat alles veilig is. Ook loop je af en toe een spoor voor een ander. Zo ben je actief bezig met je hond en leer je veel over het speuren. Het zijn 5 lessen van ongeveer een uur. € 70 euro kost de totale cursus.
zaterdag 3 juni start deze cursus om 10 uur. Wil je meedoen geef je dan op via de mail info@k9-training.eu


Wanneer zijn deze trainingen?
Op zondag worden deze trainingen gegeven.
Een les 1 op 1 van 30 min kost € 25,00
Een strippenkaart van 5 keer komt op € 120,00 (2 maanden geldig)

Je kan je opgeven via de mail info@k9-training.eu of je geeft zelf aan welke dag je wil komen trainen via de agenda, dit hoeft dus niet elke datum te zijn. 

Naam van je dienst

Gratis

Makkelijk de data inplannen die je wil. 
Daarom kan je wanneer je maar wil een afspraak met ons maken, direct vanaf onze website. Geen kantooruren, gewoon een tijd uitkiezen die bij je past en klikken!