plaats spel
aandacht van je hond
Vervolg training hond
honden training positief

Vervolg training

In deze training gaan we verder met de oefeningen die je hond al kent maar we gaan ook verder met het ontwikkelen van Skills die je hond goed kan gebruiken.
Bijv zelfverzekerdheid, optimisme, flexibiliteit, rust enz. Hiermee creëer je een hond die graag dingen met je onderneemt en zich dan ook gedraagt zoals jij dat graag ziet. Dmv spelletjes gaan we het gedrag van je hond beïnvloeden op een positieve manier.
Tijdens deze cursus trainen we gericht op wat jij graag wil verbeteren.
Naast wandelen, met aandacht wandelen, focus voor jou, plaats en blijf, op afstand je hond sturen en natuurlijk alles met afleidingen.

Dinsdagavond 22 juni om 20:00 start er een nieuwe cursus, 3 plekken vrij
Donderdagavond 1 juli om 20:00 start  er een nieuwe cursus, 3 plekken vrij
Zondagochtend 4 juli om 11:00 start er een nieuwe cursus, 3 plekken vrij.

Wil je graag meedoen met deze leuke cursus?
Deze cursus duurt 5 lessen en kost € 62,50, je traint in een groep met maximaal 3 honden dus genoeg aandacht voor jou en je hond.

De trainingen zijn speciaal voor honden die al goed getraind hebben maar nog meer willen.  Zo kan het zijn dat er verschillende niveau's in een les zitten. Dat maakt voor de trainingen niet uit. Er wordt gekeken waar de hond is qua niveau en vanuit daar starten we. Geef je dan op via de mail of app info@k9-training.eu of 0642251552.